Iarna nu este ca vara


Saptamana asta a nins! Ninsoarea, aparuta si la noi la sfarsitul lunii ianuarie, a luat IAR prin surprindere autoritatile. Erau nepregatite. Ca doar e anormal sa ninga in ianuarie.

Si acum stau si ma intreb:

1. de ce soferii sunt obligati sa isi cumpere cauciucuri de iarna, daca autoritatile nu sunt in stare sa deblocheze nici macar DN 1 , pe tronsonul Otopeni – Tancabesti? Doar nu sunt vreo 400 de km!!!!!!! Avand in vedere ca cei ce se ocupa de dezapezirea drumurilor au cam frecat menta toata iarna, ma asteptam ca acum sa zbarnaie, sa vad si eu utilaje pe strada de la primii fulgi, sa vad pluguri, antiderapante, o shaoarma ceva. Nimic. Pentru o noapte Bucurestiul a fost inchis. Bine ca a fost deschis cand au venit rusii!

2. Dl. Boc si al sau fizic impresionant, dadea de zor la lopata langa un Audi Q7. Sefuuuu, se aude, daca se chinuia ala putin trecea dreacu peste tine. Ce vrea sa ne arate dl prim-ministru? Ca e gospodar? Ca stie cu lopata? Crede in puterea exemplului si poate asa ne mobilizam toti? Sincer, mi se pare ridicol/penibil/de cacat/gest de circar, sa vezi un prim ministru cum iese el la lopata, si cheama si televiziunile? Altceva mai bun chiar nu avea de facut? De exemplu sa tipe la aia care chiar se ocupa de strarea drumurilor? Ne asigura in schimb ca o sa trimita tancurile la dezapezit! Voi stiiti cati bani ia o firma ptr treaba asta? Bani de la stat. Si nu fac nimic, de ani de zile , mereu ii ia ninsoarea prin surprindere. Eu propun ca de acum incolo serviciul de dezapeit sa treaca in subordinea armatei. As vrea tare mult sa o vad pe Angela Merkel la matura pe strazile din Berlin si televiziunile fugind dupa ea, iar pe David Cameron spaland parbrize la semafor in Londra. Asta da campanie!

 

Eu cred ca Bucurestiul a fost lasat intentionat sa paralizeze sub fulgii de zapada. Sa nu mai poata iesi aia in Piata Universitatii! Cinste Lor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s