Ad victorem spolias.


Ziua de azi este in istorie. Ne vom trezii intr-o noua tara. Vom respira un alt aer. Vom fi alti oameni. Mai frumosi, mai destepti, mai relaxati, mai inteligenti, mai zambitori, francezi ne vor invita la ei, italienii vor lua lectii de la noi, nemtii ne vor chema sa ii guvernam, americanii ne vor ruga sa deschidem baze militare pe teritoriul lor. De maine vom trai intr-o noua lume. De ce?

Pentru ca dupa lupte seculare, mafia din tara noastra a fost rapusa. Coruptia nu mai exista. Urmasii nostrii vor gasi notiunea de coruptie la arhaisme.

Presedintele-jucator si al sau prim ministru de nadejde l-au tras in teapa pe A.N. in piata Victoriei. Coruptul sef al tarii a fost condamnat la doi ani cu executare pentru import nedeclarat de termopane! Felicitari Statului Roman. Ma simt tare mandru! Aproape nici nu mai conteaza faptul ca seful mafiei personale a lui A.N. este actualul ministru al apararii nationale. Printre altele general locotenent (cu 3 stele) in rezerva.

Bravo Guvernului, bravo autoritatilor, bravo organelor legii, rusine noua ca acceptam aceste batjocuri si frimituri aruncate, gudurandu-ne ca o lighioana idioata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s