Alegeri locale, Romania, 2012


Campanie electorala clasica: sacose, pixuri, borcane cu gem, sepci, tricouri, pungi cu taitei, promisiuni (de la scapam de cainii fara stapan pana la transport public gratuit si autostrazi suspendate), pumni, picioare, flegme, acuze recicproce ca ala a furat (mai mult).

Ziua Alegerilor: 50 lei/votul, poza cu telefonul mobil la buletinul de vot pentru a putea fi validat afara ( un idiot face poza in cabina de vot, camera telefonului face un click, se aude, il scot cu catusele), votare de mai multe ori, invie mortii si voteaza si ei, numaratoare ca un copil oligofren (1,2,3,5,9,12,17,6789076).

Rezultate generale:  USL castiga masiv, PDL pierde la scor (cred ca am mai multi simpatizanti decat ei).

Rezultate Bucuresti: Prigoana pierde (si cat de mult imi doream sa ma plimb moca cu tramvaiul!!!!!!! – cine suporta cheltuiala asta? pulimea crede ca banii veneau din fund dupa ureche. Dar veneau, probabil, din niste taxe si impozite locale marite cu 200%. Ca nenea vatmanu are si el nevoie de salar!!!!). Iese Oprescu iar (pai cand o sa ies cu masina pe sosele suspendate, pe cuvant de nu o sa arate ca in Familia Jetson- n.a. desene animate tampitele). Nicusor Dan pierde, inregistrand un scor mult sub ce se anunta, dar tot e un pas, mic, ianinte (probabil ca armata de hypsteri ce faceau campanie pe facebook si care i-ar fi asigurat un scor naucitor, a gasit un parc sau padure de curatat in ziua alegerilor).

 

Nota Autorului: alegeri locale inseamna alea pentru primarii!

Nota Personala: Daca razboaiele s-ar purta pe facebook sau orice alta retea de socializare, tarisoara noastra ar fi cea mai mare putere a lumii!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s