Victorie!!!!!!!!!!!!!


Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri, 19 Iunie 2012, lupta impotriva coruptiei, impotriva politicienilor corupti si a goanei acestora dupa inavutire, a primit o grea lovitura!

Marsavul, josnicul, abjectul Senator PNL, actual Ministru al Culturii, respectiv Mircea Diaconu, a fost declarat definitiv incompatibil, după ce instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia privind hotărârea prin care ANI a constatat că se află în incompatibilitate întrucât a fost senator şi director al Teatrului Nottara.Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă, instanţa stabilind că funcţia de senator deţinută de Mircea Diaconu este incompatibilă cu cea de director al Teatrului Nottara. În 27 ianuarie 2011, Agenţia Naţională din Integritate a constatat că Mircea Diaconu este în incompatilbilitate din decembrie 2008, în condiţiile în care pe lângă calitatea de parlamentar acesta ocupa şi funcţia de director-manager al Teatrului “C.I. Nottara” din Capitală, funcţie de conducere specifică unei instituţii publice locale. Anchetatorii Parchetului instanţei supreme au extins cercetările în cazul actualului ministru al Culturii, Mircea Diaconu (senator la momentul declanşării anchetei-n.r.), şi au început urmărirea penală împotriva sa. (sursa: http://www.money.ro/mircea-diaconu–incompatibil-decizia-este-definitiva_1222987.html).

Deci acest hulpav este incompatibil. Acest reprezentant al chiaburimii peneliste, acest spion al imperialistilor americani, este cercetat penal. Brava Institutie A.N.I. si-a facut datoria cu brio! Din acest dusman al poporului si al oranduirii sociale trebuie facut un exemplu.

Nu conteaza ca exportam energie sub pretul pietei, pentru a o reimporta la un pret mult mai mare, nu conteaza ca privatizam strategic pe comisioane grase, nu conteaza ca schimb borduri in functie de anotimp, nu conteaza ca 1 km de autostrada costa cat 10 in Elvetia, nu conteaza ca nu absorbim fosnduri europene, nu conteaza ca la APIA se ingrasa cururi pe salarii colosale, Mircea Diaconu e problema societatii romanesti, buba, cancerul, si trebuie linsat, mai intai mediatic, dupa scenarii bine stabilite, repetate si utilizate cu succes si in alte cazuri. Ritzi, Videanu, Berceanu, Udrea, Costiniu, Falca, Nastase, Patriciu, Iancu, Negoita, si lista poate continua, sunt niste copii de gradinita pe langa acest individ.

Redau mai jos, o lista cu activitatile si uneltirile acestui Domn:

Teatrul Bulandra

Teatrul C.I. Nottara

Theatrum Mundi

Teatrul Național I.L.Caragiale

Filmografie

Activitate didactică

  • 1977 – 1978: asistent la Actorie, clasa Olga Tudorache, IATC, Bucuresti;
  • 1991 – 1998: predă cursuri de actorie film, dupa sistem atelier, IATC, Bucuresti.

Activitate literara

  • 1977: Sugubina, (debut), volum premiat de Uniunea Scriitorilor;
  • 1980: La noi când vine iarna, volum tradus în germana si rusa;
  • 1985: Scaunul de pânză al actorului, volum de eseuri.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_Diaconu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s